vineri, 19 septembrie 2008

Lee Chen-Tza si soriceii

Zilele astea fac din cand in cand la prezentarea powerpoint pentru licenta, care va fi luni sau marti (poate pana la urma li se face mila de noi si ne anunta mai exact). Toata vara am facut putin cate putin si fara chef la capodopera mea de 70 de pagini, asa ca ar fi pacat sa o stric acum, cand mai sunt doar cateva "formalitati" de indeplinit.

Frecand menta pe net, am dat peste ceva taare interesant...daca credeati ca le-ati vazut pe toate, check this out:

Un cleric musulman a emis un decret religios împotriva unor personaje faimoase de desene animate, precum Mickey Mouse, Tom şi Jerry, pe care le consideră soldaţi ai răului.

În opinia şeicului Muhammad Munajid îndrăgitele personaje influenţează în mod negativ tineretul islamic.

"Şoarecele este unul dintre soldaţii satanei, fiind un instrument al acesteia", a afirmat Munjid, citat de publicaţia Daily Express.

Potrivit lui, "chiar şi creaturile care sunt repulsive prin natură, logică şi potrivit legii islamice, s-au transformat în fiinţe minunate, iubite de copii".

Şeicul Muhammad Munajid, un fost diplomat al Arabiei Saudite la Washington, avertizează că răul a fost deja comis, pentru că desenele animate precum „Tom şi Jerry“ sau „Mickey Mouse“ i-au făcut pe copii să creadă că şoriceii sunt creaturi simpatice. Şeicul a invocat în sprijinul afirmaţiei sale legea islamică, sharia, care spune că toţi şoarecii trebuie omorâţi, fie că sunt reali sau personaje de desene animate.

„Şoarecele este unul dintre soldaţii Satanei, care îl şi controlează“, a declarat clericul, adăugând că este un animal spurcat.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAAAAAAAAAAAAAAAHhahAHAHAHahahahahh

Niciun comentariu: